Sponsoring

Sponsoring en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Als Westlands technisch handelsbureau, met de oorspronkelijke wortels in Den Haag, zijn wij vanzelfsprekend betrokken bij hetgeen er in de omgeving gebeurt.
Door middel van sponsoring & donaties ondersteund PandID B.V. verschillende sport evenementen, projecten en organisaties, waaronder:

 

Ipse de Bruggen / Dagopvang Woutershof

In dagcentrum Woutershof Monster kunnen jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking hun dag zinvol besteden. Van ontspannen en beleven, industrieel werk tot werken in de moestuin. Het kan hier allemaal.

Een zorglocatie van; Ipse de Bruggen

Wij hebben recent middels een donatie een zorgproject ondersteund voor dagopvang Woutershof te Monster.

IpseDeBruggen

 

HBS Logo

Sportvereniging HBS Craeyenhout


HBS Craeyenhout is een sportvereniging voor voetbal, cricket en hockey te Den Haag. Tevens wordt er in georganiseerd verband golf, bridge, biljart en bowls gespeeld. Bij het bridgen wordt samengewerkt met de buren: Quick Haag.

Bij sportvereniging HBS Craeyenhout zijn we lid van de business club & vrienden club.

 

 

Surfkids


Surfkids is een online interactief platform inclusief een magazine dat elk kwartaal gratis aan kinderen in ziekenhuizen wordt aangeboden. Het magazine is direct gekoppeld zijn aan de website en bevat voornamelijk educatieve, fun en informatieve content. Het magazine verschijnt viermaal per jaar en zal gevuld worden met relevante thema’s zoals bijvoorbeeld Pasen, Zomervakantie, Halloween en Kerst.

De onderstaande goede doelen zijn begunstigde van het Surfkids Magazine;

Wij ondersteunen Surfkids jaarlijks middels een "goudsponsor" overeenkomst.

Surfkids

 

HaagAtletiek

Sportclub HAAG Atletiek


Met 1.700 leden is HAAG Atletiek bijna de grootste sportvereniging van Den Haag. Bij ons wordt atletiek beoefend in de volle breedte van de sport. Van kogelstoten en speerwerpen tot sprinten en lange afstand, met een aanbod voor jeugd tot en met 55+.

Bij atletiekvereniging HAAG Atletiek zijn we lid van de business club & vrienden club.

 

Sponsorbeleid:

Wanneer u ervan overtuigd bent dat wij u als sponsor kunnen ondersteunen kunt u dit per mail aanvragen. Stuur uw complete sponsoraanvraag naar: info@pandid.nl
Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld.