Pneumatische regelaars & recorders

Hoogwaardige pneumatische kaartrecorders voor temperatuur en druk.

Deze strip- en cirkelvormige pneumatische kaartrecorders zijn geschikt om temperatuur / druk waardes van vloeistoffen, gasvormige of dampvormige media te registreren.

De instrumenten meten de temperatuur / druk van het medium, registreren de waarde en / of vergelijken de gemeten waarde met het instelpunt en geven een pneumatisch standaardsignaal van 0,2-1 bar of 3-15 psi. Deze uitgangsdruk kan gebruikt worden om een pneumatische klep aan te sturen.

 

Een pneumatische regelaar kopen

Bent u op zoek naar een pneumatische regelaar voor in uw productieproces? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij PandID. Bij ons bedrijf vindt u de kennis en ervaring die nodig is om u de best mogelijke pneumatische regelaars te kunnen leveren. Een pneumatische regelaar kopen doet u bij ons daarnaast ook heel eenvoudig. Als pneumatische regelaar leverancier raden wij u aan om eens goed te kijken op onze website welke regelaar het beste is voor uw bedrijf. We dienen u hierbij graag van advies. Hiervoor kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.


De pneumatische regelaar leverancier

Voor de beste pneumatische regelaars komt u gewoon even een kijkje nemen op onze website. We hebben namelijk altijd producten voor u klaarstaan waarbij u er op kunt vertrouwen dat u de best mogelijke kwaliteit in huis haalt. Meer weten over deze producten, of wilt u graag eens weten wat voor andere producten wij in huis hebben? Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze producten en ons bedrijf. PandID is als handelsonderneming al meer dan 20 jaar actief en levert uit over de hele wereld. We hebben hiervoor ons eigen transport, om er zo voor te kunnen zorgen dat onze producten veilig en snel bij onze klanten aankomen.


Meer weten over pneumatische regelaars?

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat pneumatische regelaars verkoopt, dan kunt u hiervoor altijd even een kijkje komen nemen bij PandID. Wij zijn de experts op het gebied van appendages en instrumentatie voor leidingen, tanks en machinerie. We zijn officieel dealer van een groot aantal topmerken voor mechanische, pneumatische en elektronische meet- en regelinstrumentatie, Deze kan dan gebruikt worden voor druk, temperatuur, niveau en flow applicaties. Als experts op dit gebied voorzien we u graag van het beste advies over welk product het beste is voor u.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »