News

ControlAir prijslijst

Lees meer

Best buy

Lees meer

Highlight

Wereldwijde verzending

Snelle internationale levering via een groot aantal partners.

Lees meer

PandID, uw leverancier voor appendages en instrumentatie

PandID B.V. is een internationaal opererende technische handelsonderneming op het gebied van appendages en instrumentatie voor leiding, tank en machinerie.

Onze bedrijfsnaam Piping and Instrumentation Devices is een afgeleide van het P&ID diagram, het Piping (of Process) & Instrumentation Diagram wat een technische tekening vertegenwoordigt die schematisch laat zien hoe leidingen en andere onderdelen van een procesinstallatie met elkaar verbonden zijn.

Met ons meer dan 20 jarig bestaan blijkt PandID B.V. een betrouwbare partner en weet te antwoorden op de technische en financiële vereisten van onze klanten.

Als officieel dealer van diverse top merken bedienen wij u op het gebied van mechanische, elektromechanische, pneumatische, elektra-pneumatische en elektronische meet- en regelinstrumentatie voor druk, temperatuur, niveau en flow applicaties.

Vanuit onze vestiging in Nederland kunnen wij middels eigen transport snel uitleveren en bedienen wij exportklanten wereldwijd via onze vaste expediteurs.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »