News

Vernieuwde website, catalogus & webshop live

Met trots kunnen wij u onze nieuwe website, catalogus & webshop presenteren.

Kies bovenin voor webshop om ons productassortiment te bekijken.

Lees meer

Best buy

Lees meer

Highlight

Wereldwijde verzending

Snelle internationale levering via een groot aantal partners.

Lees meer

PandID, uw leverancier voor appendages en instrumentatie

PandID B.V. is een internationaal opererende technische handelsonderneming op het gebied van appendages en instrumentatie voor leiding, tank en machinerie.

Als officieel dealer van diverse top merken bedienen wij u op het gebied van mechanische, elektromechanische, pneumatische, elektra-pneumatische en elektronische meet- en regelinstrumentatie voor druk, temperatuur, niveau en flow applicaties.

Vanuit onze vestiging in Nederland bedienen wij klanten wereldwijd. Vanuit ons inpandige magazijn kunnen we middels eigen transport snel uitleveren.

Met 20 jaar ervaring blijkt PandID B.V. een betrouwbare partner, welke als geen ander weet in te spelen op de technische en financiële eisen van onze afnemers.

Onze bedrijfsnaam is een afgeleide van het P&ID diagram, het P&ID diagram is een technische tekening die schematisch laat zien hoe leidingen en andere onderdelen van een procesinstallatie met elkaar verbonden zijn.

This site uses cookies and other tracking technologies to assist with navigation and your ability to provide feedback, analyse your use of our products and services and assist with our promotional and marketing efforts. Manage cookies