Tubular, reflex & transparant EN

Reflex & transparant 

Een kijkvenster is bedoeld voor het aangeven van vloeistofniveaus op allerlei vaten en overige systeemtoepassingen daar waar vloeistofniveau uitlezingen van belang zijn. Ons assortiment bevat glasbuis, reflex en transparant kijkglastoestellen en uiteraard geheel aangepast aan de specifieke wensen van de klant.

Reflex,

Reflex niveautoestellen hebben een enkel kijkvenster waarin licht de meetkamer kan binnendringen om het vloeistofniveau te bepalen. Boven het vloeistofniveau reflecteert de glazen prisma het omringende licht. Daar waar de vloeistof de prisma vult waardoor de absorptie van het licht het niveau zichtbaar maakt.

Transparant,

Transparant niveautoestellen hebben een dubbel kijkvenster waarin licht de meetkamer kan binnendringen tegenover de waarnemer om het vloeistofniveau te bepalen. Boven het vloeistofniveau laat de glazen prisma het omringende licht door. Daar waar de vloeistof de prisma vult waardoor door de absorptie het glas transparant wordt en het niveau zichtbaar maakt. Voor gemakkelijkere vloeistofwaarneming in donkere omgevingen zijn illuminators beschikbaar voor gebruik met transparante niveautoestellen.

Transparante niveautoestellen zijn ook geschikt voor interfacetoepassingen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »