Europort 5-8/11/2019

  • Geplaatst op
Europort 5-8/11/2019

Van 5 t/m 8 november 2019 staan wij op Europort stand 3002, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen.

Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

 

Scope

Europort richt zich op 'special purpose’ schepen. Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore specials, binnenvaart, baggerij, visserij, cruise & ferries, workboats en superjachten.

Exposantenprofiel 

Op Europort vindt u fabrikanten en leveranciers van: Scheepsbouw, -reparatie en -ombouw, Voortstuwing en manoeuvreren, Elektronica, communicatie en navigatie, Mechanische en hulpsystemen, Dek-, veiligheids- en speciale apparatuur en Maritieme diensten (bijv. classificatie, financiële en nautische diensten, media, overheid en brancheverenigingen).

Bezoekersprofiel

Belangrijke bezoekersdoelgroepen van Europort zijn scheepseigenaren, reders,  werven,  ontwerpbureaus en andere bedrijven die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor zowel nieuwbouw, reparatie als conversie. Bijvoorbeeld super intendents, fleet managers, purchase managers, ship brokers, technical engineers, project managers en naval architects. 

 

Registratiecode

Wilt u de beurs bijwonen? Vraag dan uw persoonlijke registratiecode aan op [email protected] 

 

https://www.europort.nl/nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »