Maritime Industry 7, 8 en 9/5/2019

  • Geplaatst op
Maritime Industry  7, 8 en 9/5/2019

Dit jaar viert de Evenementenhal het 15-jarig jubileum van dé vakbeurs voor de binnenvaart. Ze pakken deze editie groots en feestelijk uit met o.a.:

Jubileumeditie Maritime Industry op 7, 8 & 9 mei 2019

Dit jaar viert de Evenementenhal het 15-jarig jubileum van dé vakbeurs voor de binnenvaart. Ze pakken deze editie groots en feestelijk uit, met onder andere de jubileumzone waar verleden, heden en toekomst centraal staan en een lekker gratis jubileumgebakje kunnen eten. Een vernieuwde plattegrond met verrassende routing en terrassen, 2000m2 extra beursvloer, een seminarprogramma met toonaangevende vakprofessionals, het "project of the future"; waar studenten live aan een opdracht uit de praktijk werken en de gloednieuwe airco installatie om uw bezoek nog aangenamer te maken.

 

Ontmoet de gehele maritieme industrie en vergroot uw netwerk in de branche. Maritime Industry is het meest complete platform voor de binnenvaart.

 

De exposanten van Maritime Industry zijn werkzaam in of voor de scheepsbouw. Afbouw, reparaties, machinebouw, installatietechniek, voortstuwing, elektrotechnische installaties, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, interieurbouw of dienstverlening.

 

PandID staat dit jaar op de 1e verdieping stand H201.

 

www.maritime-industry.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »