StocExpo 26 - 28/3/2019 Sammi Line Blinds

  • Geplaatst op
StocExpo 26 - 28/3/2019 Sammi Line Blinds

Dit jaar staat PandID op de stand van Sammi Machinery B21. Samen kunnen ze al uw vragen beantwoorden over Sammi Line Blinds.

StocExpo Europe viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum als het toonaangevende evenement voor de sector voor vloeibare bulkopslag. De driedaagse conferentie en tentoonstelling keert terug naar Rotterdam op 26, 27 en 28 maart.

 

Of een tank nu olie, petrochemicaliën, draagbare vloeistoffen, gevaarlijk afval of hernieuwbare brandstof bevat, de werkingsprincipes blijven hetzelfde. De tankopslagfaciliteit moet veilig, efficiënt en met minimale gevolgen voor het milieu draaien. StocExpo biedt een platform om te zorgen dat aan deze fundamenten wordt voldaan.

 

Als de nummer één ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij tankopslag gedurende meer dan 15 jaar, blijft StocExpo het ideale evenement om u te helpen de concurrentie voor te blijven, netwerken en nieuwe klanten te werven.

 

Dit jaar staat PandID op de stand van Sammi Machinery B21. Samen kunnen ze al uw vragen beantwoorden over Sammi Line Blinds.

 

Sammi richt zich al meer dan 20 jaar op de technologie voor lijnblokkering. Bewezen als een van de veiligste en meest succesvolle producten ter wereld.

 

Line blinds van Sammi zijn vooral kosten besparend:

- Absolute afsluiting zonder lekken.

- Blind door één ongetrainde operator te bedienen binnen 30 seconden ~ 5 minuten   

  veilig.

- Productietijd verhogen.

- Handwielbediening. Geen gereedschap nodig - kranen, bouten, pakkingen etc.

- Minimaal onderhoud om te vervangen. Alleen afdichting.

- Geen gevaar op inademing van mogelijk giftige dampen, gemorste producten en  

   explosiegevaar.

 

https://www.easyfairs.com/stocexpo-europe-2019/stocexpo-europe-2019/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »