Pneumatische regelaars & recorders

Pneumatische regelaars & recorders 

De regelaars & recorders behoren tot de pneumatische meet & regelinstrumentatie.

Voor het meten en regelen van druk en temperatuur in industriële & marine applicaties voor vloeibare, gasvormige of dampvormige media. De werking van de regelaars en recorders zijn gebaseerd op het vaantuit principe met de volgende beschikbare regelfuncties, zijnde; AAN-UIT, P, P+I, P+I+D*.

Alle stuursignalen zijn 0,2÷1BAR, 20÷100kPa, 3÷15PSI of vergelijkbaar en het voedingssignaal per instrument is 1,4BAR, 140kPa of 20PSI of vergelijkbaar.

* Control actie P = Proportioneel actie betekent het verschil in gewenste waarde en gemeten waarde

* Control actie I = Integrerende actie betekent en zorgt voor een constante sommatie van de fout en blijft meer signaal uitsturen afhankelijk van hoelang er een fout bestaat tussen gemeten en gewenste waarde.

* Control actie D = Differentiërende actie betekent en reageert op de snelheid van de verandering van de fout. Wanneer de gemeten waarde verandert in de richting van de gewenste waarde en dus het risico bestaat dat de gemeten waarde doorschiet, wordt de verandering van het bijstuursignaal afgeremd met de D-actie.

ATEX certificering is beschikbaar.

Een pneumatische regelaar of kaart recorders-regelaars kopen
Bent u op zoek naar een pneumatische regelaar en of kaart recorders-regelaars voor in uw productieproces? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij PandID. Bij ons bedrijf vindt u de kennis en ervaring die nodig is om u de best mogelijke pneumatische instrumentatie te kunnen leveren. Pneumatische instrumentatie kopen doet u bij ons daarnaast ook heel eenvoudig. Als pneumatische instrumentatie leverancier raden wij u aan om eens goed te kijken op onze website welke instrumentatie het beste is voor uw bedrijf. We dienen u hierbij graag van advies. Hiervoor kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

De pneumatische regelaar voor druk en temperatuur.
Voor de beste pneumatische regelaars komt u gewoon even een kijkje nemen op onze website. We hebben namelijk altijd producten voor u klaarstaan waarbij u er op kunt vertrouwen dat u de best mogelijke kwaliteit in huis haalt. Meer weten over deze producten, of wilt u graag eens weten wat voor andere producten wij in huis hebben? Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze producten en ons bedrijf. PandID is als handelsonderneming al meer dan 20 jaar actief en levert uit over de hele wereld. We hebben hiervoor ons eigen transport, om er zo voor te kunnen zorgen dat onze producten veilig en snel bij onze klanten aankomen.

De pneumatische kaartrecorders & regelaars voor druk en temperatuur.
Deze strip- en cirkelvormige pneumatische kaartrecorders & regelaars zijn geschikt om temperatuur / druk waardes van vloeistoffen, gasvormige of dampvormige media te registreren en te regelen.
De instrumenten meten de temperatuur / druk van het medium, registreren de waarde en / of vergelijken de gemeten waarde met het instelpunt en geven een pneumatisch standaardsignaal van 0,2-1 bar of 3-15 PSI. Deze uitgangsdruk kan gebruikt worden om een pneumatische klep aan te sturen.

Meer weten over pneumatische regelaars en strip- en cirkelvormige pneumatische kaartrecorders & regelaars?
Als u op zoek bent naar een bedrijf dat pneumatische regelaars verkoopt, dan kunt u hiervoor altijd even een kijkje komen nemen bij PandID. Wij zijn de experts op het gebied van appendages en instrumentatie voor leidingen, tanks en machinerie. We zijn officieel dealer van een groot aantal topmerken voor mechanische, pneumatische en elektronische meet- en regelinstrumentatie. Deze instrumentatie kan dan gebruikt worden voor druk, temperatuur, niveau en flow applicaties. Als experts op dit gebied voorzien we u graag van het beste advies over welk product het beste is voor u.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »