ASCO - Meer dan 100 jaar ervaring

Meer dan 100 jaar ervaring

Meer dan 100 jaar ervaring in fluid control en fluid power

Marktleider in fluid automation
Met meer dan 100 jaar ervaring is ASCO wereldwijd marktleider op het gebied van magneetafsluiters en één van de toonaangevende fabrikanten van pneumatische componenten. Met een sterke aanwezigheid in de verschillende industriële sectoren (voedingsmiddelen, verpakking, petrochemie, energie, medische en farmaceutische industrie, water, proces, enz.) biedt ASCO een breed scala aan producten en diensten.

Service en productie wereldwijd
Onze catalogus met ruim 12.000 mogelijkheden, biedt een breed pakket producten voor de industriële automatisering (pneumatische componenten) en voor de procesindustrie (magneetafsluiters, magneetventielen en pneumatisch bediende afsluiters). Betrouwbaarheid, robuustheid, hoge prestaties en installatiegemak zijn kenmerken waaraan een ASCO product eenvoudig te herkennen is.

Totale kwaliteit
Onze hoogste priorititeit is het volledig voldoen aan de wensen en verwachtingen van de klanten. Dit concept van “integrale kwaliteit” is de drijfveer voor de gehele organisatie. Ontwerp, ontwikkeling, fabricage, logistiek en levering; elke fase wordt bewaakt door het kwaliteitsborgingsysteem van ASCO.

Diverse goedkeuringen en certificeringen, inclusief het ISO 9001, 14001 en 18001 certificaat, zijn reeds toegekend als een bevestiging van de uitstekende kwaliteit van de ASCO organisatie en producten.

Innovatie en anticipatie
Productontwikkeling is direct gekoppeld aan nieuwe klantenwensen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams verrijken continu onze productlijnen met componenten die elektronica en pneumatiek met elkaar combineren en/of door complementaire functies in onze standaardproducten te creëren. Het ontwikkelen van compacte componenten geniet eveneens prioriteit.

Onze Ambitie: De best mogelijke service te verlenen
Met haar 1000 verkooppunten (200 in Europa) heeft ASCO wereldwijd een sterke verkooporganisatie opgebouwd. Door de uitgekiende voorraad bij deze verkooppunten is directe beschikbaarheid van de meeste standaardproducten gegarandeerd. De 300 leden van de Europese ASCO verkooporganisatie dragen bij aan een verdere versterking van onze betrokkenheid bij onze klanten: hun beschikbaarheid en competentie maken van hen een goed geïnformeerde gesprekspartner.


www.asconumatics.eu

Page 1 of 2
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »